Hampaiden valkaisu kotona kokemuksia

hampaiden valkaisu

Kokemuksieni perusteella parhaat tuotteet nostin linkkeineen heti tuohon seuraavaksi, voit siirtyä suoraan valmistajan sivulle jos et jaksa lukea jorinoitani. Minun kokemuksia hampaiden valkaisusta voit lukea alempaa.

Dentaworks , paljastetaan nimi nyt heti alkuun ettei ole pakko lukea pitkästyttävää artikkelia kokonaan. Tässä testissä siis kokemuksia nimenomaan tästä tuotteesta, tai tuotemerkistä. Testin valkaisu on tehty valkaisupaketilla, mutta löytyy samalta merkiltä ainakin valkaisukynäkin. Sen kokeilen sitten seuraavaksi. Seuraavassa on testi sekä paljon muuta hampaiden valkaisu juttua. Lue tai käy tutkimassa Dentaworksin valkaisutuotteita täällä.

Hampaiden vaalennus kotikonstein

Netti on täynnä tapoja valkaista hampaat kotona ilman varsinaisia valkaisuaineita, kodista löytyvillä aineilla. Yleisimmät vinkit ja käsittääkseni myös tehokkaimmat kotikonstit ovat hiilellä tai ruokasoodalla hankaaminen. Hiilenä on käytetty ihan vain poltetun tulitikun päätä, tai sitten varsinaista lääkehiiltä. Ruokasoodalla vain hangataan hampaan pintaa, ovatpa jotkut tehostaneet vaikutusta mansikallakin! Jokainen kokeilkoon näitä omalla vastuullaan. Minulla ei ole kotikonsteista henkilökohtaisia kokemuksia vaan pysyttelen kaupan tuotteissa niin kauan kun ne maksavat vain muutamia kymppejä / valkaisukäsittely, jonka vaikutus kestää puolikin vuotta.

Hampaiden kotivalkaisu testi

Testasin tällä kertaa hampaitten valkaisua kotona, ja vieläpä melko edullisesti. Nyt kun naama oli itseruskettavalla värjätty, olikin luonnollista siirtyä tummuneisiin hampaisiin. Enhän halunnut niiden olevan samaa sävyä kasvojeni kanssa 🙂 Halusin nimenomaan kokeilla hampaiden valkaisua kotona, sillä minulle ei oikein ole aikaa hammaslääkärillä käyntiin (okei, tekosyy, pelkään hammaslääkäriä ihan sikana)
Joskus vuosia sitten valkaisin hampaani valkaisuaineella jota laitetaan muottiin, mutta merkkiä en muista. Se kuitenkin toimi ja olenkin aina pitänyt tämän tyylisiä menetelmiä tehokkaimpina. Valkaisevista tahnoista tai muista kevyemmistä menetelmistä ei ole niin hyviä kokemuksia.

Keltaisten hampaitteni surmaksi valikoitui tällä kertaa Dentaworks hampaiden valkaisu paketti hinnalla 55 €. Ensin meinasin tilata valkaisuliuskat joista minulla on aikaisempiakin kokemuksia. Sillä kokemuksella voin sanoa niidenkin toimivan mutta halusin nyt tehokkaampaa tavaraa vaikka lähtisi sitten puolet hampaistakin (kuten jotkut pelottelevat…) Siis Dentaworksia tulemaan.

Hampaiden valkaisu kotona suoritettu

No niin, nyt on Dentaworks hampaiden valkaisua sitten kokeiltu. Ja mitä tapahtui? No, valkoisemmat hampaat tuli! Lue alta kokemuksiani tuotteesta.

Tilasin siis Dentaworksin hampaiden vaalennus setin. Pakkauksesta löytyi hammasmuotti säilytysrasioineen, valkaisugeeliä 30 käsittelyn tarpeiksi, sävykartta ja ohjeet.

Ennen ensimmäistä valkaisu kertaa täytyy muotti muovata omaan suuhun sopivaksi. Se tapahtuu melko helposti. Muottia lämmitetään lämpimässä vedessä, sitten se asetellaan omille hampaille ja annetaan asettua uuteen muotoonsa. Ohjeet olivat oikein hyvät.

Dentaworksin valkaisu aineen ja muotin käyttö oli äärimmäisen helppoa. Valkaisuaine muottiin ja muotti suuhun vaikka salkkareitten ajaksi. Sellaisen huomion tein että vaalennusainetta kannattaa laittaa maltillisesti. Ekalla kerralla laitoin sitä aivan liikaa ja hetken päästä valkaisuaine alkoi valumaan ikävästi. Määrä siis ei ole oleellista tässä tapauksessa!

Valkaisu aineen käytön tulokset näkyivät selvästi jo parin päivän jälkeen! Olin todella positiivisesti yllättynyt. Viikon käytön jälkeen hampaat olivat puhtaan valkoiset, ja kaikki kellastumat olivat poissa. Viikon koejakson loppupuolta kohti suurempia muutoksia ei enää tapahtunut, vaan siirryin käyttämään valkeuden ylläpitoon vaalentavaa hammastahnaa.

Kokemukseni tästä tuotteesta ovat erittäin hyvät. Sain mitä halusin, valkoisemmat hampaat kotona. Ja koska tuote ainakin minulla toimi lupaustensa mukaisesti, aion varmaan jatkossakin pitää hampaani valkoisina todennäköisesti Dentaworksin tuotteilla. Muottihan minulla jo on valmiina ensi kertaan. Tosin saattaa olla etten tarvitse ihan heti geeli käsittelyä vaan voisin tilata vaikka edullisemman valkaisukynän välikäsittelyyn.

Toinen kerta toden sanoo – Hampaiden valkaisussakin

Ensinnäkin otsikko vääristelee totuutta hieman, toinen valkaisu kerta on mennyt jo aikoja sitten. Mutta taas olisi ajankohtaista suorittaa lähestyvän kevään kunniaksi hammaskaluston vaalennus, ja aion tehdä sen taas yllätys yllätys Dentaworksilla. Ja se onkin sitten se toinen kerta. Sen verran hyviä kokemuksia jäi viime kerrasta että mitäs sitä vaihtamaan. Ja kokemuksien lisäksi jäi toki omille hampailleni muokattu muotti, joka myös saattoi vaikuttaa valintaani… Nyt siis tarvitsenkin vain valkaisuaineen, en koko hampaiden valkaisu pakettia. Säästän siis hieman rahaa, jee 🙂 Toisaalta voisin nyt kokeilla myös valkaisukynää…

Kysymyksiä ja vastauksia hampaiden valkaisusta

Tässä muutamia yleisiä hampaiden valkaisuun liittyviä kysymyksiä ja vastaukset niihin. Osa on Dentaworksin sivuilta mutta otin ne tänne koska ovat hyödyllisiä ja mielenkiintoisia kysymyksiä.

Miksi hampaat tummuvat?

Kahvi, tee, viini ja tupakointi ovat ehkä tunnetuimmat hampaiden tummentumien aiheuttajat. Myös ikääntyessä hampaat tummenevat jonkin verran. Joillakin ihmisillä on luonnostaan tummemmat hampaat, valkaisu tehoaa hyvin myös niihin, toisin kuin jotkut uskovat.

Kuinka hampaiden valkaisu aine toimii?

Valkaisuaineessa on ainesosa joka suussa hajotessaan vapauttaa happea. Happi taas reagoi hampaiden tummentumien kanssa poistaen ne turvallisesti. Tällainen menetelmä ei vahingoita kiillettä vaan aina reagoi nimenomaan vain tummentumien kanssa.

Onko valkaisu tulos pysyvä? Kuinka kauan hampaat pysyvät vaaleampina?

Periaatteessa tulos on pysyvä, sillä hampaat ovat pysyvästi valkoisemmat kuin ennen käsittelyä. Sävyn tummentuminen ajan myötä riippuu lähinnä elämäntavoistasi. Jos haluat hampaiden olevan jatkuvasti säihkyvän valkoiset voit joutua uusimaan vaalennuskäsittelyn vuosittain. Kuinka nopeasti hampaat tummuvat ja kauanko vaalennus kestää on hyvin henkilökohtaista. Minulle riittää dentaworks kerran vuodessa.

Hampaiden valkaisu kotona TOP 5 vinkit

  1. Kun teet ensimmäisen hampaiden valkaisun kotona itse, suosittelen valkaisugeeliä ja muottia, esim. edellä mainittu testivoittaja Dentaworksin paketti. Tämä menetelmä on tehokkain sekä hampaille että kukkarolle.
  2. Erityisesti hampaiden valkaisun jälkeen hampaat ovat värjäytymiselle herkät. Vältä siis aina, mutta varsinkin valkaisun jälkeen ruokia ja juomia jotka värjäävät hampaasi, esim. kahvi, viini, kokis, tee. Tupakointi nnyt kannattaa lopettaa monesta muustakin syystä…
  3. Kotivalkaisussa on aivan turha pelätä liian valkoisia hampaita. Vaikka aineet ovatkin tehokkaita eivät muutokset tapahdu hetkessä, ellet sitten pidä valkaisuainetta ja muottia suussasi puolta päivää kerralla. Valkaisu tapahtuu asteittain ja voit lopettaa käytön kun oletsaavuttanut mieleisen värin.
  4. Yksittäisiin hampaiden värjäytymiin voi geeliä ja muottia parempi ratkaisu olla valkaisukynä. Valkaisukynästä on hyviä kokemuksia myös valkaisutuloksen ylläpitämisessä.
  5. Epätasaisesti värjäytyneille hampaille hyvä menetelmä on edellisten yhdistelmä. Käytä muottia ja geeliä ja käytä yksittäiselle tummalle hampaalle / hampaille vielä valkaisukynää.Lopputulos on loistava!

Hampaiden valkaisun riskit ja turvallisuus

Itselläni ei ole ollut vaalennuksessa mitään ongelmia mutta tutkin hieman tätäkin aihetta. Joillekin hampaiden valkaisu varsinkin tehokkaalla muotin kanssa käytettävällä geelillä voi aiheuttaa hamapiden ja / tai ikenien ärsytystä tai jopa kipua. Ikenien osalta on tärkeää että valkaisumuotit on muotoiltu juuri omille ikenille sopivaksi. Epäsopiva muotti voi hangata ikeniä ja yhdessä valkaisugeelin kanssa ärsyttää ja aiheuttaa kipua. Hampaatkin voivat joillain ihmisillä valkaisun yhteydessä herkistyä. Syöminen ja juominen voivat aiheuttaa kipua vielä useita päiviä valkaisun jälkeen. Tähän herkkyyteen voi olla apua kaliumnitraattia sisältävästä hammastahnasta.

Muuta pikku tietoa hampaiden vaalentamisesta

  • Valkaisua raskauden ja imetyksen aikana ei suositella tutkimusten puuttuessa
  • Valkaisugeeli ei vahingoita ikeniä
  • Geeliä voi ostaa myös erikseen jos muotti jo on
  • Paras säilytyspaikka valkaisugeelille on jääkaappi

26 vastausta aiheeseen “Hampaiden valkaisu kotona kokemuksia”

Mä olen joskus ennenkin käyttäny valkaisukynää ja se oli ihan ok. merkkiä en muista. Nyt olis taas hampaiden valkaisu mielessä. vois kai sitä tilata ainakin tuon ilmasen testin… näkee sit onko hyvää ainetta vai ei.

Onkohan hampaiden valkaisu tuollasella valkaisukynällä turvallista? Kun oon lukenu että jotku valkasu aineet on aika myrkyä ja voi syövyttää kiilteen tai jotain? Onks tää valkasukynä jotenkin ”miedompi”?

Moikka! Ainakin minulla on hampaat tallella 🙂 Kyllä kai kaikki valkaisuaineet ovat ihan turvallisia. En tiedä onko valkaisukynä niin erityisen mieto, ainakin niin hyvin se hampaani vaalensi.

Vastaa

Mun mielestä tuo valkasukynä on just miedompi kun ne muottiin laitettavat valkaisuaineet. En oo ikinä valkassu omia hampaita mutta jos valkaisisin niin varmaankin just kynällä. Nyt oon ettiny että mikä ois hyvä. En tiedä jos kokeilis vaikka tätä prowhitea.

Oon kerran aikasemmin koittanu hampaiden valkasua kotona. sitten kävin kerran suuhygienistillä vaimikäseoli ja eikä se ollu niin hyvä että kannattas maksaa älyttömästi. nyt aattelin taas valkaista kotona ja etin ainetta millä sen tekis. varmaan dentaworks kun moni on sitä kehunu ja on tehokas

Hampaiden valkaisu kotona on helpointa valkaisuliuskoilla mutta muotti ja valksiugeeli systeemit on tehokkaimpia. Dentawroksit sun muut on kaikki käyty läpi ja hyvin toimii yleensä kaikki. Hampaat on ollu valkoiset jo yli kymmenen vuoden ajan, kesät talvet.

Valkaisuliuskoille antaisin itse ääneni. Muotit sotkee liikaa minun makuuni enkä oo saanu niin hyvää tulosta niillä aikaiseksi kuin liuskoilla. Ollaan kavereiden kanssa käytetty Crestin liuskoja ja todettu ne parhaiksi. I Whitea sisko kokeili kerran mutta sen valkaisutulos jäi todella kauas Crestin 3dwhiten liuskoista.
Valitettavasti Crestin liuskoja ei löydy kaupoista suomessa, mutta netistä oon niitä ite tilannut 3dwhite.fi:stä.
Vihlontaa ei ollu mulla eikä muilla kavereilla, paitsi yhellä joka unohti liuskat tunniksi suuhun, kun suositus aika on 20 minuuttia. 😀

Paras kotivalkaisu jota itse olen käyttänyt on ehdottomasti ollut 3Dwhite:n valkaisuliuskat. Tehokkaimmat, helpoimmat ja ehdottomasti paras hinta-laatu suhde. Niitä uskallan suositella.

Paras hampaidenvalkaisu on ollut ehdottomasti Crestin 3Dwhiten tuotteilla. Ne on liuskoja jotka laitetaan suoraan hampaiden päälle. Olen kokeillu muotteja ja niissä aine aina valuu ikeniin ja polttaa niitä, lisäksi en ole saanut haluttua valkaisutulosta niillä. Liuskoilla olen saanut valkaisutehon juuri sinne minne olen sen hallunnutkin, eli hampaisiin ja olen ollut todella tyytyväinen valkaisun tehoon.
Olen valkaissut myös laserilla joskus hampaani ja se toimi, mutta hampaiden vihlominen ja hinta ovat todella iso miinus. Crestin liuskoilla olen päässyt samaan tulokseen murto-osalla hinnasta.
Ihmettelen suuresti minkätakia listasta puuttuvat Crestin tuotteet, sillä ne ovat maailmalla kaikkein suosituimmat ja todella hyvin toimivia.
Ainiin, itse tilasin 3dwhite.fi:stä niitä ja sieltä saa enemmän infoa suomeksi. Varsinaiset Crestin jenkkien kotisivut löytyvät 3dwhite.com sivulta.
Toivottavasti viestistäni oli apua heille jotka hakevat oikeasti toimivia tuotteita ja apua hampaidensa valkaisuun. 🙂

Mullakin on hyviä kokemuksia tuosta dentaworksista. Valkaisu tulos oli ihan ok ja oli helppo käyttää. Niin ja aika nopeasti jo parissa päivässä näkyi tuloksia. Voin suositella.

valkaisu liuskat on ollu aiemmin käytössä ja lähtee nytkin tilaukseen. mulle ainakin riittää ihan hyvin vaikka muotit ja tahnat tehokkaampia varmasti. nuo xytolit on ihan hyviä

tilasin itelleni joululahjaksi dentaworksin valkaisu paketin, saapahan nähä onko kotona ennen joulua. anyways saanpahan sitten valkoisemmat hampaat ainakin uuden vuoden alkuun 🙂

Kokemuksia vain valkaisevasta hammastahnasta eikä se tee mitään. Minulla on melko tummat hampaat, pitäisikö suoraan ottaa dentaworksia tai vastaavaa vai saako valkaisuliuskoilla tuloksia aikaan?
Kokemuksia muila?

Onko kukaan kokeillut Valkovalo valkaisua ? Hinta ei päätä huimaa ainakaan Priceitch verkkokaupassa (17.99). Tosin en tiedä tuon kaupan luotettavuutta, mutta toimittaa ilmaiseksi ja myös laskulla ainakin sivuston tekstin mukaan.
En ole kokeillut muuta kuin soodaa, mutta en ole uskaltanut sitä käytää kovin usein ettei hammaskiille vaurioidu, joten tuloksia itse valkaisemiseen en ole havainnut. Tosin sooda puhdistaa hyvin hammasvälit kun kiteet tunkeutuu joka väliin. Yksi vanha ohje on lisätä siihen suolaa, eli 1 tl soodaa, 1 tl suolaa. Kostea harja kastetaan tähän seokseen ja harjataan kuten hammastahnalla. Suolakin puhdistaa tehokkaasti hammasvälit, mutta sitä ei voi käyttää usein koska se ärsyttää ikeniä.
Jos jollakin on kokemuksia Valkovalo valkaisusta, niin olisi kiva kuulla. Se lupaa että on helppoa, ei ärsytä ikeniä, ja se kestää.

Toimii! Joka keväinen dentavorks vaalennus alkoi eilen 🙂 Pakko oli tulla lukemaan käyttääkö moni muukin

Mietin pikkuisen hampaiden valkaisua, mutta valitettavasti olen köyhä hitsaamossa työskentelevä paska. Jokaisessa kommentissa mainitaan dentaworks ja kehutaan niin maasta perkeleen taivaaseen, toimiiko tuote niin perkeleen hyvin, vai onko työntekijöille anntettu ilmane lounas antamaan tänne positiivista kommenttia tiettyinä väliaikoina neljän vuoden ajan? Olkaa niin kilttejä ja myykää pessimistille tuotetta. Kyllä hampaat kellastuu joka aamusesta kahvista ja opiskelija elämästä. Nettisivuilla Dentaworks tuote selostukset ei edes mahdu mainos ikkunoihin? Loppuiko rahat siihen vai onko kyseesstä ihan totaallinen hoaxi? Kertokaa mulle? Miksi sivut on perseestä? Miksi kaikki on niin vitun positiivista? Jos teissä on miestä/naista kertokaa se mulle?

Viela muutama vuosi sitten hampaiden valkaisu oli asia, josta ei mielellaan puhuttu aaneen. Muistan kuinka lehden sivuilla eras julkimo hymyili hohtavan valkoiset hampaat suussaan samalla jyrkasti kieltaen kayttavansa minkaanlaisia valkaisevia tuotteita. Harjaan vain hampaani hyvin . Valitettavasti vain harjaaminen ei kuitenkaan hampaita valkaise.

Moikka, onko kokemuksia muusta kuin dentaworksin tuotteista? Jouluksi voisi laittaa hampaat hohtavan lumen valkoisiksi 🙂

Onkohan hampaiden valkaisu kotona kuitenkaan kannattavaa kun ammattilaisella saa parilla sadalla varmasti huippujälkee? Vai toimiiks muka alle 50e käsittely yhtä hyvin hä? Mä en nyt tie mitä tehääää apuaaaa

siis en tiä nyt yhtään pitäiskö yrittää ite valkaisua kun säästäs jotain 200 egee vai ei. siis verrattuna että kävis sellasella klinikalla vai mikä se oli. kun haluun kyllä kesäks valkoset hampaat mut onks se valkasu ooikeesti noin helppoa.

vertailu eri hampaiden valkaisu aineista olis ollu mielenkiintoisempi mutta kiva tietää kokemuksia että tuo dentawork toimii

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 Tämä sivusto käyttää kolmansien osapuolien evästeitä mm. Google. Evästeiden avulla käyttäjille tarjotaan kohdennettua mainontaa perustuen heidän aiempaan selaushistoriaansa. Voit laittaa kohdennetut mainokset pois päältä täältä. Evästeet saat kokonaan pois päältä oman selaimesi asetuksista. Sivusto ei kerää tai tallenna käyttäjien mitään henkilötietoja.

Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyn evästeiden käytön. Lisää tietoa evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close