Kategoriat
Kuinka miten miksi milloin miten

Kuinka pitkä Uniikki on?

Googlen tilastoista löytyy hyviä ja tärkeitä kysymyksiä joihin ihmiset etsivät vastauksia. Poimin huvikseni aina joitakin ja vastaan niihin täällä. Samalla tämä toimii testinä siitä kuinka hyvin saan vastaukseni sijoittumaan hakutuloksissa. Ja joku, ehkä juuri Sinä, saat nyt vastauksen kysymykseesi:

Kuinka pitkä on Uniikki?

Montaa surffailijaa on kiinnostanut kuinka pitkä on räppäri Uniikki eli Dan Tolppanen on? Vastaus: Uniikki on 162 cm pitkä. Tämä pituus tieto perustuu laajaan netti otantaan ja varmistuksen antaa Uniikin useampikin biisi joissa hän tämän pituuden mainitsee.

Suomessa Uniikin ikäisten miesten keskipituus on 179 cm. Tähän verrattuna Uniikki on varreltaan melko lyhyt. Itsetunto herralla kuitenkin on kohdallaan. Ja syytä on ollakin, onhan Uniikki on yltänyt aivan Suomi Rapin kirkkaimalle huipulle! Hyvä Uniikki! Olet oma suosikkini kaiksita suomiräppäreistä!

Jos vielä huvikseen verrataan Uniikin pituutta Hollywood tähtien mittoihin on hän lyhyempi kuin esimerkiksi yleisesti lyhyenä pidetty Tom Cruise(joka itse asiassa onkin 170 cm pitkä.) Uniikki on myös lyhyempi kuin Jennifer Aniston tai Michael J. Fox, mutta kuitenkin pidempi kuin Danny DeVito.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.