Kategoriat
Kuinka miten miksi milloin miten

Mitä antaa naiselle lahjaksi

Naiset, tehkää palvelus itsellenne ja levittäkää tätä listaa. Saatte parempia lahjoja!

lahja naiselleKaikkien naisten puolesta kirjoitan muutaman vinkin miehille siitä, mitä naiselle voisi hankkia lahjaksi, esimerkiksi lähestyvänä ystävänpäivänä. Lahjassa ajatus on tietysti tärkein, mutta vielä hienompaa on jos lahja oikeasti osuu kohdalleen. Sori vain miehet, mutta useimmilla teillä ei vain ole hajuakaan romantiikasta ja siitä mitä antaa naiselle lahjaksi. Toivottavasti moni mies löytäisi tämän listan ja löytäisi sieltä omalle puolisolle tai tyttöystävälle ihanan lahjan!

Kaikki lahjat eivät tietenkään sovi kaikille naisille. Jos et tunne naista vielä kovin hyvin, älä valitse kovin henkilökohtaista lahjaa. Ota huomioon myös naisen ikä. Tuoreelle tyttöystävälle ei ehkä sovi sama lahja kuin vaimolle jonka kanssa olet ollut naimisissa 20 vuotta. Tai ehkä vaimoa piristäisikin lahja joka toisi mieleen sen kun olitte juuri tavanneet 😉

Romanttiset lahjaideat – Kerää pisteet ja hanki romanttinen lahja naisellesi

ystävänpäivä tai vuosipäivä lahjaNämä lahjat ovat kaikki melko romanttisia, ja sopivat erityisen hyvin ystävänpäivä, vuosipäivä tai hääpäivä lahjaksi. Romanttinen lahja on lahja jonka jokainen nainen haluaa joskus saada.

 

  1. Alusvaatteet. Aina yhtä romanttinen ja henkilökohtainen lahja. Ajattele kuitenkin tyttöystävää / vaimoa alusasua valitessa, äläkä vain itseäsi! Alusvaatteita lahjaksi antaessa on vaarana mennä metsään ja pahasti. Jos olet vähänkin epävarma niin Lahjakortti on tähän oikein hyvä ratkaisu. Nainen saa itse shoppailla jotain kivaa!
  2. Nimikoitu pyyhe / kylpytakki / tyynyliina / peite jne. Ainakin minusta vaaleanpunainen kylpytakki ja pyyhe joihin on kirjailtu nimeni olisivat aivan ihanat! Niin prinsessamaista ja saisivat tuntemaan minut aivan erityiseksi 🙂 Täältä niitä saisi…
  3. Jotain tuhmaa… Eroottinen lahja yhteisiin hetkiinne on varsinkin ystävänpäivänä loistava valinta! Tässä lahjassa jos missä on syytä käyttää tarkkaa harkintaa ja hyvää makua. Äläkä taaskaan ajattele vain itseäsi vaikka kaupan valikoima saisikin sinut innostuneeksi. Jos vain tunnet lahjan saajan hyvin niin anna palaa! Vinkkinä voisin kertoa että Kaalimato.com nimikkotuote kaalimato on ainakin hmm… toimiva… Jos epäröit niin varminta on tässäkin kaupassa valita lahjakortti!
  4. Romanttinen hotelliyö. Myös hyvin ystävänpäivään tai vuosipäivään sopiva lahja. Varaa hotellihuone vaikka omasta kotikaupungistanne. Varmasti mukavaa vaihtelua! Ja oikein pelimies sitten yhdistää tähän lahjaan kaikki yllä mainitut lahjat… Hotellit
  5. Kylpylämatka Naantaliin tai johonkin muuhun kylpylään. Tämä ei tarvinne selittelyjä.

Muita sekalaisia lahjaideoita – Anna naiselle lahjaksi vaikkapa jotain seuraavista

  • Tilaa lehti. Seiska on aina varma valinta. Muita hyviä lehtiä lahjaksi naiselle ovat esimerkiksi Cosmopolitan tai Me Naiset
  • Osta CD-levy. Tilaa CD hänen lempiartistiltaan. Jos et tunne hänen musiikki makuaan tai unohdit ostaa lahjan osta lahjakortti. Se toimitetaan heti sähköpostitse!
  • Painata jotain omalla kuvalla tai tekstillä Voit painattaa oman kuvan tai tekstin melkeinpä mihin tahansa tuotteeseen täällä.
  • Sisustus tai koriste-esine. Upeita design esineitä ja myös lahjakortit täältä
  • OSTA KUKKIA